Dienstag, 27. Juni 2023

Turnir u malom fudbalu “Omer Tipura Dedin”, počinje 3. jula u Potocima

 



U prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara, održana zvanična najava 27. tradicionalne Ljetne lige u malom fudbalu “Omer Tipura Dedin”, koja će ove godine zvanično početi u ponedeljak, 3. jula u večernjim satima, na stadionu kod Osnovne škole “Bijelo Polje” Potoci. Organizator je Fudbalski klub Bjelopoljac, zajedno sa svojim partnerima, prijateljima i sponzorima.

Članovi Organizacionog odbora Memorijalnog turnira sa dugogodišnjom tradicijom naglasili su kako je ove godine osiguran rekordan, istorijski nagradni fond u ukupnom iznosu od 10 hiljada KM, zajedno sa peharima i ostalim nagradama.

Prijave za turnir mogu se izvršiti svakim danom u prostorijama Fudbalskog kluba Bjelopoljac u periodu od 12 do 15 sati sve do 1. jula, kada će biti održano izvlačenje za grupnu fazu takmičenja, a kotizacija po ekipi u seniorskom dijelu takmičenja iznosi 150 KM.

I ove godine, pored seniorskog dijela takmičenja biće održan pionirski i veteranski dio takmičenja.

Organizatori su se zahvalili svojim dugogodišnjim prijateljima, partnerima i sponzorima koji podržavaju organizaciju ljetne lige, a posebno su istakli najveće ovogodišnje sponzore: Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a, Sportski savez Grada Mostara, Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoline HNK-a, BH Telecom, kompaniju Hepok Mostar, te brojne druge. Posebno su izrazili duboku zahvalnost svim medijima, portalima i novinarima koji prate Memorijal i pružaju kontinuiranu podršku svojim izvještavanjem.

(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen