Mittwoch, 24. Mai 2023

Tako to slavi šampion

 




Kako su slatki! U nebeskoplavom, srebrnom partner-looku!
Fudbalska zvijezda Erling Haaland (22) proslavio je sjajni trenutak u karijeri sa svojom djevojkom Isabel Haugseng Johansen (19). Norvežanin je za vikend sa Manchester Cityem na stadionu Etihad osvojio titulu prvaka Premijer lige.
Proslava je održana u restoranu "MNKY HSE" - a Haaland i Johansen su došli u sjajnim, srebrnim nebeskoplavim pidžama-odorama.
Johansen je prvi put viđena uz opasnog napadača u novembru. Dok je bio Dortmundu, ponekad je sjedila na VIP tribini. Partner-look bi sada trebao svima pokazati: “Mi smo par, i zajedno smo”.
Dobar par – jer se poznaju dugi niz godina. Oboje su odrasli u gradu Bryne (12.000 stanovnika) na obali Sjevernog mora u južnoj Norveškoj.
Oboje imaju zajedničke prijatelje i igrali su za lokalni fudbalski klub u Bryneu kada su bili djeca i tinejdžeri. Nedavno je ona radila na pola radnog vremena u jednoj modnoj radnji. Sada živi s Haalandom na njegovom imanju u Hale Barnsu blizu Manchestera.
Britanski list The Sun citirao je insajdera u novembru. "Erling ima svijet pred nogama - a žene se postrojavaju, kako bi postale njegove partnerke."
Ali: "On je veoma razuman momak i sasvim je logično da se zabavlja sa djevojkom iz rodnog grada koju poznaje godinama."
Insajder je nastavio: "On mora biti u stanju vjerovati ljudima u svom životu i samo se fokusirati na fudbal."
To se sada dobro završilo, sa osvojenim prvenstvom u Premiere Leageu.

(thesun)

(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen