Sonntag, 18. Januar 2015

Svoga tijela gospodarica - prilog sadrži uznemirujuće fotografije

Foto model i glamour girl iz Brazila, Andressa Urach (27) obratila se svojim obožavaocima i i pokazala im zastrašujuće slike nakon plastične operacije, kojom je htjela uljepšati svoje tijelo, a zamalo nije zaglavila. Na slikama, koje se nalaze u galeriji, iza slika koje prikazuju Andressu u njenom najboljem izdanju, nalaze se slike na kojima se vidi skoro trulo mišićno tkivo na nogama.

 
 
 
 







„Bila sam oči u oči sa smrću, zbog sepse”, napisala je ova brazilska ljepotica, poznata po tome što je bila prva pratilja na takmičenju za najljepšu stražnjicu, Mis Bumbum. Već duže vremena ona se bori sa infekcijom, koja joj je zahvatila nogu nakon neuspjele plastične operacije. Prethodno je provela mjesec dana na intenzivnoj njezi, gdje su ljekari jedva uspeli da joj sačuvaju nogu. Sada je odlučila da sa svima podijeli slike strašnih rana, kao upozorenje svim devojkama.

Andressa, koju su mediji dovodili u vezi sa Cristianom Ronaldom, ne krije da je više puta bila na plastičnim operacijama, a kako se nagađa, sredila je sve, od nosa, do one stvari.

Ipak, posebnu pažnju posvetila je stražnjici i butinama, jer se bavi manekenstvom i zahvaljujući baš tim oblinama postala je slavna. Da bi još više istakla svoje obline, odlučila je ugraditi filere (umetke). Međutim, u julu prošle godine, osjetila je strašne bolove u nogama. Organizam je negativno djelovao na strano tijelo. Tada su joj ljekari izvadili po 400 mililitara filera iz svake noge, strahujući da je tkivo već počelo truliti.

Uprkos operaciji, bolovi su se nastavili, pa je u novembru završila u bolnici za ozbiljnom infekcijom lijeve noge. Dva puta su joj pokušali izvaditi filere, nakon čega je upala u septički šok, iz koga se jedva izvukla. Nakon niza operacija, ljekari su joj uspeli sačuvati nogu, ali će ožiljci na nogama zauvijek ostati. Sada kaže da je sretna što je preživjela, o svoje gorko iskustvo podijelila je svojim fanovima, priznajući da je sve ovo bila velika glupost izazvana njenom sujetom.

Upozoravajuće!
(izvor:MailOnline)

Priredio: Smail Špago
novasloboda.ba

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen