Donnerstag, 15. Januar 2015

Svjetsko prvenstvo u rukometu - Katar 2015

Prva utakmica Zmajeva 16. januara u 12:50.



BHT 1 prenosi utakmice Svjetskog prvenstva u rukometu

Prvi veliki sportski događaj u 2015 godini, Svjetsko rukometno prvenstvo, pratite u programu Televizije Bosne i Hercegovine. Domaćin prvenstva je Katar, a 24 najbolje reprezentacije svijeta će se boriti za titulu pobjednika. Rukometna reprezentacija BiH je plasmanom na rukometni Mundijal već napravila veliki rezultat, ali sigurno je da na tome neće stati.

Sportski program BHT 1 će, osim prijenosa utakmica, pažnju posvetiti historijskom plasmanu rukometne reprezentacije BiH na Svjetsko prvenstvo u Kataru.  Posebne emisije će se emitirati 40 minuta prije početka utakmica, uz živa javljanja, priloge i reportaže reportera i novinara BHT 1 iz Katara, te bosanskohercegovačkih gradova, posebno onih u kojima je rukomet izuzetno popularan. Uz gostovanja eminentnih rukometnih stručnjaka, gledateljima BHT 1 će na najbolji način biti prezentirana naša najbolja rukometna vrsta i ovaj globalni sportski događaj.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine prvu utakmicu igra 16. januara protiv selekcije Irana. U 12.20 u programu BHT 1 je specijalna emisija, a prijenos susreta je od 12.50.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen