Samstag, 24. Juli 2021

Vulkan emocija

 


Kako je lijepo biti Rođeni

Sinoć su naši Rođeni upisali jednu od najvećih pobjeda u historiji Kluba, a sigurno najveću nakon rata.

Sva naša borba u proteklom periodu nagrađena je vrhunskom igrom i zalaganjem protiv jednog renomiranog protivnika, a šta tek reći za podršku sa tribina.

Trenutak kada smo primili gol bio je okidač za još jaču podršku, koja je igračima dala snagu da se odmah vrate u utakmicu, a nakon toga dodju i do preokreta. Biti sinoć na Grbavici bila je privilegija.

A ova slika je ustvari naša najveća pobjeda. Vratili smo Velež maloj RAji, vratili smo Velež u kućni odgoj.

Kako je lijepo biti ROĐENI!

(fkvelež)


Vulkan emocija

Vedade, javi se ...

Kazu da se zove Vedad Vrce.

Vulkan njegovih emocija obilazi planetu Zemlju.

Sve je tu, u tim emocijama " i Neretva i Most i Hum, bas sve ... ", sakupilo se tu, u i na tom mladom licu 99 godina istorije, tradicije, prkosa, inata, uspona, padova, 99 godina Veleza, nakupilo se ... a najvise ljubavi.

Tacno, najvise ljubavi ...

Vedade, oko moje, od mene, tebi dres Veleza i ona kutija sto ima svasta u njoj ...

Vedade, javi se !!! U inbox ...

(Deni)


Sve se poklopilo

Juče se poklopilo , poklopiti će se abd i u Grčkoj ..Ovaj dječak i još mnogo njih je plod atmosfere koja je napravljena u Veležu .. Nije ona sama došla uloženo je tu mnogo truda i rada..Uprave igrača i navijača..Hiljade saplitanja , hiljade miniranja hiljade metaka ispaljenih s ledja preživjeli i ostali čvrsto na nogama..Kao šlag na tortu AEK Atena ne bilo ko nego baš AEK za rodjendan predsjedniku poklon..Čestitali mu navijači atmosferom igrači fantastičnom pobjedom..Kapa do poda svima..Fedja majstore raja su uz tebe.. Direktore štampaj karte za švedjane Sve u svemu jače i bolje idemo skupa rame uz rame bit će tu još prepreka ovih naših "domaćih" ali i stranih ,preskočit ćemo kao i do sad..

Mostar U srcu Velež do groba!

(Zvizdan Mostarski)

(spagos)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen