Freitag, 30. Juli 2021

Veličanstven doček Veleža, Dudić i Šoše ošišali se na ćelavo







Fudbaleri Veleža, nakon velike pobjede protiv AEK-a i plasmana u treće pretkolo UEFA Konferencijske lige, nešto poslije 3 sata iza ponoći, sletjeli su na mostarski aerodrom, gdje su im navijači priredili veličanstven doček.

Šef stručnog štaba Veleža Feđa Dudić je prilikom dolaska rekao kako je atmosfera predivna i kako su znali šta ih čeka u Mostaru, nakon istorijske utakmice, koju je kratko komentarisao.

„Jednostavno mnogi nisu vjerovali, a mi smo vjerovali. Kad smo primili gol u 98. minuti, većina bi poklekla i rekla, evo, to je to kraj, međutim imali smo još puno snage i onda u jedanaestercima, sam momcima rekao: Ovo je naše i ne može nam niko ukrasti, ovo je negdje zapisano, sve smo mi ovo zaslužli .Hvala dragom Bogu, nagradio nas je i prošli smo dalje. Kad opet sve uzmem u obzir, mislim zasluženo i to je još jedna veličina. U ovih 210 minuta utakmice s AEK-om, možda smo 30.ak minuta bili u podređenom položaju, ostalo smo igrali ravnopravno i sigurno,veliko iskustvo za nas. Nismo ni sami svjesni šta smo sve napravili, ali odmorićemo malo i sigurno onda kako budu prolazili dani, mi ćemo biti svega svjesniji. Ali, nemamo puno vremena, već u ponedeljak je nova utakmica, a onda poslije toga je odmor, kazao je Dudić.

(NovaSloboda.ba)





Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen