Donnerstag, 6. Mai 2021

U pogrešnom trenutku na pogrešnom mjestu

 


Samoubica skočio na slučajnu prolaznicu

Nevjerovatna tragedija se dogodila u San Diegu, SAD. Taylor Kahle je izgubila život tokom večernje šetnje, jer se jedan samoubica bacio u smrt sa jedne zgrade, i pao na ovu 29-godišnjakinju.

Taylor Kahle te je te kobne večeri sa svojim dečkom šetala kroz popularni East Willage u Down Town grada San Diega. Ona je pripremala proslavu 30.rođendana, koja se trebala održati u subotu.

Usput su kupili komad pizze. Zatim su šetali ruku pod ruku trotoarom prema 10. aveniji.

U 19:25 sati su prolazilči su pored parking garaže koja pripada stadionu Petco Park. Baš u trenutku kad se umorni od života bacio u dubinu.

Taylor Kahle nije imao priliku da reaguje. Policija je utvrdila: “Čovjek je pao direktno na nju. Bila je mrtva na licu mjesta."

Samoubica je bio teško povrijeđen, odveden u hitnu pomoć, gdje je umro ubrzo nakon prijema. Djevojčin prijatelj je preživio potpuno neozlijeđen, ali se našao u teškom šoku.

Radne kolege od Taylor Kahl su zaprepašteni: „Bila je tako pozitivna osoba i uvijek je imala osmijeh na licu. Toliko se radovala svom rođendanu. Željela je otići na jednu vinsku turneju sa svojim prijateljima, sa ocem kao šoferom. To je tako tužno."

Kakva tragedija ...

(express)

(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen