Montag, 10. Mai 2021

Donatorska karta, Velež – Željo

 


Donatorska karta, FK Velež – FK Željezničar (30. kolo m:tel PL BiH)

Pred nama je sama završnica m:tel Premijer lige BiH sa sezonu 2020/21. Do kraja su ostale još četiri utakmice, koje Rođeni dočekuju na visokom 3. mjestu na tabeli sa 53 osvojena boda, što je 4 boda manje od vodećih ekipa, FK Borac i FK Sarajevo, a dva više od prvog pratioca, NK Široki Brijeg.

Nakon derbija protiv Zrinjskog koji je odigran u subotu 8. maja, koji je završio neriješenim rezultatom 1:1, Rođene čeka još jedna teška utakmica, i još jedan derbi. Ovaj put protivnik je stari rival, FK Željezničar. Utakmica se igra u srijedu, 12. maja na stadionu Rođeni, sa početkom u 18h.

Sigurni smo da bi tribine stadiona Rođeni bile ispunjene do posljednjeg mjesta i obojene u crveno, kao i da bi ugostili „Manijake“ i ostale simpatizere „Plavih“. Nažalost, svi se još moramo strpiti i čuvati, kako bi što prije uživali u navedenom ambijentu.

Radi velikog interesovanja i želje naših vjernih navijača da podrže svoje Rođene u borbi za plasman u evropska takmičenja, u prodaju se puštaju donatorske karte po cijeni od 5,00 KM.

Karte od ovog trenutka možete kupiti putem Web shopa koji se nalazi na službenoj stranici kluba, na sljedećem linku:

https://fkvelez.ba/…/donatorska-karta-fk-velez-fk…/

Također, donatorske karte možete uplatiti i putem Paypala (finansije@fkvelez.ba), zatim i na žiro račun broj 102 714 000 000 5195.

Vrlo brzo karte će biti dostupne i u klupskim prostorijama koje se nalaze u Cernici, na adresi Adema Buća 6.

Nakon veličanstvenog odziva RAje za utakmicu protiv FK Borac, sigurni smo da ćemo i ovaj pokazati zašto smo klub RAje, ljubavi, prkosa i ponosa.

Idemo zajedno do kraja, svi kao jedan…

Mostar u srcu, Velež do groba!

(fkvelež)


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen