Sonntag, 8. April 2018

''Ključ besmrtnosti'' Harija Slipičevića najprodavaniji roman drugi mjesec zaredom


Roman Harija Slipičevića ”Ključ besmrtnosti” i drugi mjesec zaredom, nalazi se na prvom mjestu ukupnog poretka najprodavanijih naslova na online platformi za prodaju knjiga Knjiga.ba ( https://www.knjiga.ba/najprodavaniji ). Podsjetimo, Slipičevićev roman je odmah po objavljivanju došao na top liste najtraženijih knjiga u BiH.
Roman ”Ključ besmrtnosti” do sada je promovisan u Mostaru i holandskom gradu Nijmegenu, a 20. aprila biće će upriličena promocija u sarajevskom klubu Atelje Figure. To će biti prilika da sarajevska publika otkrije svijet misterije i tajni koji vodi Slipičevićevu knjigu prema statusu bestselera.
”Drago mi je što je moj roman našao put do čitalaca i što su ga oni prepoznali kao zanimljivo štivo. Nastavljamo dalje, iduća promocija je u Sarajevu”, poručio je Slipičević.
”Ključ besmrtnosti” je prvi roman mostarskog pisca sa holandskom adresom, Harija Slipičevića. Objavljen je u izdavačkoj kući Art Rabic.
Napeta priča romana ”Ključ besmrtnosti” vodi čitatelje kroz savremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića. Kroz splet istorijskih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. u priču se na svoj 33. rođendan upliće Mac Lewit, naučnik i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih.
(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen