Mittwoch, 3. April 2024

Tradicija Veležove Crvene noći se nastavlja

 


U skladu sa pomjeranjem granica u svakom segmentu funkcionisanja kluba, Fudbalski klub Velež odlučan je organizovati još jednu spektakularnu Crvenu noć.

Majske noći u Mostaru su posebne, a Veležova Crvena još posebnija.

Takva će biti i noć u petak 10. maja 2024. kada će Fudbalski klub Velež organizovati tradicionalnu donatorsku Crvenu noć. Kao i prošle godine, ona će biti održana u salonu Infinity, poznatijem kao Havana, saopćeno je iz FK Velež.

Više od jednog vijeka klub njeguje pozitivne ljudske i sportske vrijednosti a one će još jednom biti istaknute na tradicionalnoj manifestaciji koja će se održati uz prepoznatljiv slogan Rođenih “sve nas ista ljubav spaja”. Biće to prilika da svi zaljubljenici u crvenu boju još jednom zajedno proslave uspješno realizovane sportske i infrastrukturne projekte ali i da se najave i podrže oni projekti koji će tek uslijediti.

Na donatorskoj Crvenoj noći očekuje se preko 300 zvanica iz sportskog, poslovnog, političkog i društvenog života Mostara, Bosne i Hercegovine i regije koji na razne načine kontinuirano doprinose razvoju kluba. Iz Upravnog odbora Veleža najavljuju dolazak brojnih istinskih legendi kluba te nekoliko iznenađenja.

Jakog Veleža nema bez njegove armije navijača koja ga podržava ne samo u Mostaru, nego u svim krajevima Evrope i svijeta. Klub će naknadno objaviti način na koji će svi njegovi simpatizeri biti u prilici podržati započete projekte.

Fudbal je više od igre, a Velež je više od fudbala!, saopćeno je iz FK Velež.

(NovaSloboda.ba)


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen