Mittwoch, 17. April 2024

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine

 




Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i idol navijača, Sergej Barbarez, nakon otkaza Savi Miloševiću, glavni je kandidat za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a oglasio se na društvenim mrežama nakon što je postalo poznato kako bi mogao sa klupe predvoditi Zmajeve u narednom periodu.

Barbarez je, nakon što su svi mediji u Bosni i Hercegovini prenijeli vijest o tome kako je Barbarez razgovarao sa predsjednikom FS BiH Vicom Zelljkovićem, postavio na svojim društvenim mrežama zanimljiv post.

Na njemu je fotografija iz njegovih igračkih dana, dok slavi postignuti pogodak, uz samo tri riječi na engleskom jeziku: “To be continued” (Nastaviće se), aludirajući na njegovu vezu sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

U javnosti se pojavila i informacija da će Barbarez uskoro potpisati četvorogodišnji ugovor sa FS BiH, a dobiće odriješene ruke da stvori novi nacionalni tim, s kojim će pokušati otići na velika takmičenja.

Novi direktor reprezenatcije biće Emir Spahić, a Vedad Ibiševič, Zlatan Bajramović, Kenan Hasagić, Mirko Hrgović i Siniša Mrkobrad pomoćnici Barbarezu.

(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen