Mittwoch, 8. April 2015

Prirodni antibiotik

Prirodni super antibiotik uništava poslije prvog tretmana, sve infekcije bešike, bubrega i mokraćnih kanala.


Ako želite da se otarasite mokraćne infekcije prirodno, predstavljamo vam jedan od najpopularnijih prirodnih antibiotika koji uklanjaju ovu neprijatnu pojavu poslije prvog tretmana.
Svako ko je imao infekciju urinarnog trakta zna kako bolna i uporna ona može biti. Konstantna potreba za mokrenjem, iako ne uspijete da mokrite, osećate bol i pritisak. Čak i ako mokrite, osećaj dok to radite je veoma bolan. Međutim, neki prirodni antibiotici mogu efikasno pomoći kod upale bešike.
Svaka peta žena dobija upalu bešike svake godine a infekciju uzrokuje bakterija Ešerihija koli. U većini slučajeva bolest će proći sama od sebe. Ali ako imate simptome cistitisa onda morate ići kod ljekara. Simptomi cistitisa vas tjeraju  u kupatilo na svakih 10 minuta i javljaju se veoma bolna peckanja prilikom mokrenja gdje ćete primjetiti sekret ili krv u urinu, bol u leđima, jezu ili groznicu.
Međutim, ako želite da se otarasite mokraćne infekcije prirodno, predstavljamo vam jedan od najpopularnijih prirodnih antibiotika koji uklanjaju ovu neprijatnu pojavu poslije prvog tretmana.

Prirodni antibiotik – recept
Potrebni sastojci:
– 250 grama korjena peršuna
– 250 grama limunove kore
– 250 grama meda
– 2 dl maslinovog ulja
Način pripreme:
Isjeckajte koren peršuna u veoma male komade i stavite ga u blender zajedno sa limunovom koricom, medom i maslinovim uljem. Pomješajte sastojke dobro dok ne dobijete rastvorenu smjesu. Držite mješavinu u frižideru.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen