Montag, 13. April 2015

Od seoske ljepotice do mega modela








Gledajući sa strane, ponekad se čini da nečiji život stvarno ptotiče kao bajka, ili san.

Djevojka iz jednog sela iz okoline Freiburga osvaja svijet mode
Anna Ewers je mješavina između Brigitte Bardot i Claudie Schiffer, ali još žešća. U svijet mode uvele su je njene mjere: 85-60-89 i visina 175 centimetara, ali i pune usne.
Rođena je 1993. godine u malom mjestu od 3.200 stanovnika. Odrasla je u familiji, majka učiteljica i dvije starije sestre. Još kao djevojčicu. upoređivali su je sa Claudiom Schiffer. Završila je gimnaziju, a sa 19 godina je počela kao model. Kad joj je bilo 16 godina, otišla je u Kolumbiju, na školsku razmjenu, gdje je godinu dana boravila u jednoj familiji. Njena kolegica, kod koje je boravila, nagovorila ju je da ode na jedan foto shooting. Učinila je to iz čiste radoznalosti, jer se već pomalo počela baviti modom. Kad se vratila kući, poslala je fotose u jedan modni magazin. Tamo su prepoznali njen potencijal i pomogli joj da starta. Sa nesvakidašnjim licem, perfektnim tijelom i sličnošću sa velikom Brigitte, nakon mature, vinula se u nebo fashion bussinesa.
već 2013. godine je radila za Louis Vuitton, Valentino, Stellu Mc Cartney i Balenciagu. Godinu kasnije učestvovala je na 16 modnih revija u Parisu i New Yorku. Chanel, Versace i Isabel Marant su joj ukazali povjerenje.
Na jednom retro modelu biciklu, 2014. godine, pozirala je, u izazovnoj pozi, koju više niko nije mogao previdjeti. Vrući fotosi za Pirelli kalendar za 2015. godinu, to je želja svakog modela.
Sada već čitava Amerika priča o njoj.
U njeno rodno selo Anna tamo ne odlazi. Nedostatak vremena. Iz mjesta sa 3200 stanovnika, preselila je u New Yorka sa 8,4 miliona stanovnika.
Jedno pravo mjesto, odakle će kao model osvojiti ostatak svijeta.
(Novasloboda.ba)
(spagos)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen