Montag, 17. August 2020

Velež je više od kluba: Rođeni kupili 4128 ulaznica za utakmicu kojoj nisu mogli prisustvovati

 

Velež objavio koliko je karata prodao za Krupu: Brojka pokazuje da su Rođeni više od kluba!

Velež je više od kluba. Nije to standardna floskula, već stvarnost obzirom da to navijači ovog kluba dokazuju iz dana u dan.

Dok svi žalimo što ne možemo na stadione, klubovi ispaštaju. Velika sredstva od ulaznica, sponzora i svega ostalog ‘propadaju’, ali navijači Veleža nisu se htjeli pomiriti s tim.

Naime, za ovaj meč sa Krupom kupili su čak 4.128 karata, iako je meč igran bez publike.

Bio je to veliki motiv za igrače i stručni štab da sinoć slave protiv Krupe (2:0) i tu pobjedu poklone upravo onima koji su po ko zna koji put dokazali da ljubav prema voljenom klubu ne poznaje granice i da će uvijek biti tu.

“Iako se utakmica igrala pred praznim tribinama zbog već svima poznatog razloga (Covid-19), naši Rođeni su za utakmicu kupili čak 4.128 karata, te na taj način pružili podršku i dali veliki motiv igračima da pruže svoj maksimum, te ovu pobjedu poklone upravo njima.
Ovim putem se iskreno zahvaljujemo našim navijačima na ogromnoj podršci, koja daje dodatnu snagu pred nove izazove koji su pred nama. Naredno kolo Rođeni gostuju starom sportskom rivalu i braniocu titule prvaka BiH, FK Sarajevo, a nakon toga u Mostar dolazi ekipa FK Tuzla City”, istakli su iz FK Velež na svojoj stranici.

(ss.ba)

(FKVelež)


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen