Sonntag, 16. Dezember 2018

Svijet je čudesno mjesto– Slike dana


Izgorjeli automobili se uklanjaju sa parkinga u Liverpoolu. Time će konačno biti omogućen početak sa radova na obnovi višespratnog parkinga „Liverpool Waterfront“, koji je u potpunosti izgorio za Novu godinu 2017.

Jedna indijska djevojčica u tački plesa na užetu, tokom svečanosti u povodu sajma kamila u Pushkaru u zapadnom dijelu Indije.

U Bangkoku je održana trka 300 parova u vjenčanicama, pod nazivom EAZY Running of the Brides contest“. Pobjednica je dobila vrlo privlačnu nagraduu iznosu, preračunato, oko 50 hiljada eura.

Na petoj Puma Hanibal trci u  Libanu, jedan učesnik puže kroz korito npuno blata. Šest kilometara duga staza, puna sličnih prepreka, na kojoj je učestvovalo više od 800 učesnika iz više zemalja, bila je organizovana od strane Generalne direkcije za bezbjednost Libana.

Posjetioci se dive svjetlosnim instalacijama na „Luzotopia“ najvećem festivalu Božićnog svjetla Latinske Amerike. Prostor u kome se održavao festival bio je dug preko tri kilometra, oko malog jezera u Monterreyu.

Žene iz El Salvadora učestvovale su u protestima povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, pokazujući slike svojih najbližih, koje su bile žrtve nasilja.

Jedna tradicija u Bijeloj kući: Božićna dekoracija 2018. sa temom „Američka blaga“ bila je izabrana lično od prve dame lady Melanie Trump. Međutim, svi nisu baš uživali u izabranoj dekoraciji. Naročito su krvavo-crvene jelke pobrale mnogo diskusije na internetu.
(web)
Smail Špago
(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen