Freitag, 10. Oktober 2014

Rođeni uz Zmajeve u Walesu


Nogometna reprezentacija BiH igra večeras u Cardiffu drugu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Euro koji će se 2016. godine održati u Francuskoj. Izabranici Safeta Sušića pokušat će doći do povoljnog rezultata kako bi vratili poljuljano samopouzdanje pred nastavak kvalifikacionog puta.
 

 

 Gradski stadion u Cardiffu će nakon dugo vremena biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Domaći će na otvaranju utakmice, nošeni euforijom, pokušati doći do prednosti. Stoga je važno da Zmajevi izdrže početne nalete.

Na tribinama će se naći nekolio hiljada navijača Zmajeva, a među njima i jedna grupa Rođenih, koja uz plavo žutu opremu nosi i vidljive oznake Rođenih.

Prema posljednjem treningu koji je održan sinoć udarnu postavu BiH trebali bi činiti: Begović, Šunjić, Hadžić, Mujdža (Vršajević), Lulić, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Sušić (Hajrović), Džeko i Ibišević.

Inače, BiH se nalazi na 25.mjestu FIFA-ine ranking liste, dok je Vels 29.
Utakmica u Cardiffu počinje u 20:45 uz direktan prijenos na BHT1.

Na tribinama u Cardiffu večeras će se naći nekoliko hiljada navijača Zmajeva, a među njima i jedna grupa Rođenih, koja uz plavo žutu opremu nosi i vidljive oznake Rođenih.

Sretno!

 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen