Dienstag, 14. Oktober 2014

Postizborne traume


 
SAD CE NASTUPIT VRIJEME SALJIVDZIJA, IRONICARA I SATIRDZIJA....STA VAM DRUGO PRESTOJI, AL BEZBELI NA SVOJ RACUN....VLAST DA NISTE DIRNULI...PROKLET BIO SVAKI PROTESTANT

Šta smo mi bogu zgriješili

Nemojte se žaliti.
Svet je uvek podjednako "odvratan", i da bismo živeli u njemu, potrebna je uvek ista doza zanosa, snage i strpljivosti; samo što mi u mladosti nalazimo dovoljno svega toga u sebi i zato nam život izgleda lep i podnošljiv, a kad ostarimo i zanosa nestane, snaga izda i strpljivost nas napusti, svet nam izgleda onakav kakav jeste.
I.A

E MOJ NARODE ?!?!?!?!?!?!?
imali ste sansu da upalite svjetlo, ali izgleda da vise volite zivit u mraku. E pa eto vam mrak koji ste opet izabrali, ovce lijepe, opet imate svoje cobane koji ce vas redovno opet istjerat iz tora i utjerat u njega kad bude vrijeme.
Jedno veliko FUJJJJJJJJJJJJJJJJJ
I MAJKE VAM, NEMOJTE VISE KUKAT DA VAM JE LOSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

NA IZBORIMA SI SAMO BROJKA
POSLIJE IZBORA AKO SE BUDES BUNIO BIT CES, MRTVO SLOVO NA PAPIRU....I JOS NA STUBU...

Nemojmo stvarati izmisljena cudovista kada znate da cemo sresti mnogo stvarnih

MORA SE POŠTOVATI VOLJA BIRAČA..ZNAČI POKLOPI SE I ŠUTI..

Nemam vise rijeci nizasta i ni za koga u ovoj zemlji. Putnici smo prokletog voza koji srlja u bezdan absolutne propasti. Imam jos nekakvu nadu u buduce mlade generacije, ali i ona je slaba, obzirom na to koliko su se starije generacije potrudile i jos se uvijek trude da svojoj djeci ispiraju mozgove navlaceci ih u svoja korita, u svoje torove..

Kakvo je ovo čitanje rezultata izbora, kao prije sto godina, bez grafičkog prikaza? Može li iko popamtiti ovoliko brojeva?

"Nije strašno imamo još 21 bod u igri."

Kako će se bosanci i hercegovci pozdravljati kad u BiH stigne ebola? - E bola, šta ima...

 

 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen