Sonntag, 15. Dezember 2019

Prvi trailer za novi Bond film








Napokon je prikazan i prvi trailer za novi film o Jamesu Bondu.

Dvadeset i peti nastavak špijunske serije unio je toliko nemira da su obožavatelji 007 već počeli sumnjati da će ga i biti. Ali konačno, sada se mogu smiriti: Naslov „ No Time To Die“, „Nema vremena za smrt“ čini se kao pozitivan znak.
Kino startu u aprilu, ništa više ne stoji na puta, pa čak i prvi dugi trailer izgleda zaista obećavajuće. London, talijanska Matera i Jamajka samo su neke od prepoznatljivih desetinacija.
Zvijezda 007 Daniela Craiga sa licencom za ubijanje, ponovo se kreće po cijelom svijetu. A grublji je i brži nego ikada do sada. Možda ponekad ne baš u finom engleskom stilu, ali zagarantovano sa puno akcije i uzbuđenja!
Zapravo, Bond više ne želi znati za tajnu službu Njenog Veličanstva i uživa u penziji - sve dok njegov bivši kolega iz CIA-e Felix Leiter (Jeffrey Wright) ne stupi u kontakt s njim, jer je otet jedan značajan naučnik.
007 nema drugog izbora nego da se pridruži i krene u osjetljivu misiju spašavanja. Ubrzo, međutim, nailazi na super opasnog Safina (glumio ga je Rami Malek, koji je osvojio Oscara kao Freddie Mercury u "Bohemian Rhapsody").
Pojavljuje se takođe i jedno veliko iznenađenje: vraća se Christoph Waltz. U prethodniku "Spectre" još kao negativac, a sada sjedi iza rešetaka. Ali, sama činjenica da se austrijski glumac vraća, bila je sve do sada velika tajna.
Lea Seydoux, Ralph Fiennes i Ben Wishaw su se vratili. Potpuno nova je Lashana Lynch ("Kapetan Marvel"), koja je već naslijedila svog prethodnika, kao agenta dvostruke nule u Bondovom odsustvu, za britansku tajnu službu. Sukob između Starog i Novog obećava dosta eksplozivnosti.
Da li će Lynch i dalje biti novi Bond? Jer, Daniel Craig definitivno prestaje nakon "Nema vremena za smrt". U prošlosti se već dosta šuškalo o ženskoj 007.
25. Bond bit će najskuplji nastavak dugotrajne filmske serije iz Velike Britanije do danas. Dosta i zbog turbulentne produkcije: Bilo je više promjena scenarija, čak je i režiser promjenjen. Na kraju je režiju doveo do kraja režiser „True Detective“-"Pravog detektiva", Cary Joji Fukunaga.
Kako se očekuje, „James Bond 007: „Nema vremena za smrt“ u kinima bi trebao biti od aprila 2020. godine.
(bild)
(Novasloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen