Donnerstag, 21. November 2013

Zastava 128 ukradena


Pridružujemo se potrazi.

 

„Gore je nekom ukrast stojadina nego nekom, ferarija! Jer ferari nije došo mukom, a stojadin sa krvavom mukom! Žalosna istina!“
 
 

 

Ljuti vlasnik "zastave 128" poslao je otvoreno pismo lopovima, koji su ukrali njegov automobil. Najpre se čudi zašto su ukrali baš njegov auto, verovatno najjeftiniji na parkingu, a onda sledi želja kradljivcima "za srećnu budućnost"... Evo poruke u celosti, koja je objavljena na Fejsbuk stranici Zastava automobili. Premda je auto bio na izdisaju, krađa voljene Zastave razbjesnila je vlasnika do te mjere da je razbojniku posvetio prilično sadržajno pismo koje je postalo hit:

"Što ne uze onu Vectru ili onog BMW-a od narkodilera iz ulaza pored mog?
Kako li je samo upali kada ja verglam po 10 minuta? Je l' ti crkla guma, kao meni prije dva dana? Jesi li uključio grijanje kroz haubu jer se sajla pokidala? Dokle si stigao s one tri litre u rezervoaru... Nadam se do prve bandere, ruka ti se osušila!

Je l' te zaustavio saobraćajac što nemaš prednji desni žmigavac. Nek’ ti polomi noge pendrekom! Jesi se nasluš'o muzike na onom jadnom produvalom zvučniku, a kaseta se baš duuuuuuuuugo vrti zimi, mozak ti kroz uši iscurio!

Cigaru upali na auspuh, majki ti ga spalim, pošto nema upaljača!!! Ispod desnog sjedišta imaš gumb kojim možeš da prespojiš bobinu, da ti je ne bi ukrali... Ukrali ti leš dabogda!

Kad pada kiša, ti stavi rukavice, jer se skida ono crno g**** oko volana, crna te voda izbacila! Pazi da ti ne polome brisače! Imaš stare, potrošene (rezervne) u gepeku. Kočnicu pritisni dvaput brzo ili jednom, al' do daske, iako bih ja želio da ne zakočiš na vrijeme pred grotlom pakla i da tamo goriš dok ti 128 demona čereči iznutricu do kraja vječnosti!

P.S. Ako neko vidi crvenu Zastavu 128, registracije BG 192-523, neka je polije benzinom i zapali!!!"

 

Pridružujemo se potrazi.

 

(objavljeno ovih dana na stotinjak i više portala)

 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen