Freitag, 12. Oktober 2018

"Kluč besmrtnosti" objavljuje izdavačka kuća Laguna


Roman ”Ključ besmrtnosti” mostarskog pisca sa holandskom adresom Harija Slipičevića doživio je veliko priznanje. Objaviće ga čuvena beogradska izdavačka kuća ”Laguna” u velikoj ediciji koja će pokriti zemlje regiona.
Nakon što je u rekordno kratnom vremenu ”Ključ besmrtnosti” postao najprodavanija knjiga u Bosni i Hercegovini, pojavio se interes više većih izdavačkih kuća, od kojih je Laguna bila najuspješnija za potpisivanje ugovora sa Slipičevićem.
Prema ugovoru između izdavačke kuće ”Laguna” i Harija Slipičevića, roman će biti objavljen iduće godine, a sve brojnije čitaoce očekuje i niz promocija u zemljama regije.
Nakon što je prvo izdanje bosanskohercegovačkog bestselera rasprodano, a drugo izdanje pri kraju, čitaoci će moći pronaći roman u novoj ediciji beogradske ”Lagune”.
”Raduje me saradnja s velikim izdavačem, poput Lagune. Mislim da je ovo nastavak jednog lijepog putovanja ‘Ključa besmrtnosti’. Drago mi je da će moj roman nastaviti stizati do sve većeg broja čitalaca”,poručio je autor romana, Hari Slipičević.
”Ključ besmrtnosti” je prvi roman mostarskog pisca sa holandskom adresom, Harija Slipičevića. Napeta priča romana ”Ključ besmrtnosti”, koja vodi čitatocekroz savremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića. Kroz splet istorijskih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. u priču se na svoj 33. rođendan upliće Mac Lewit, naučnik i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih.
(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen