Freitag, 12. Juni 2020

Senzacija u novom filmu?



James Bond odjednom postao tata

Zapravo, agent sa identifikacijskim brojem 007 je ženski miljenik koji ne može dugo izdržati ni sa jednom. Nikada nije bilo posljedica. James Bond je pravio krivinu, kad mu je to god odgovaralo. Novi nastavak pokazuje da to više nije tako jednostavno.
Jer 007 bi trebao postati tata. Da, pravilno ste pročitali! Dobri James je u filmu “No Time Ti Die”, “Nema vremena za umrijeti" otac petogodišnje kćeri Mathilde.
Prema „DailyMailu“, to potvrđuje takozvana lista s pozivima, tj. dnevni raspored kada se glumci moraju pojaviti na setu, objavljen na Ebayu.
Raspored opisuje scenu koji je snimljena na jugu Italije prošlog septembra. Pored Daniela Craiga (52), Bondovog lika, vidi se njegova ljubavnica iz prethodnog filma "Spectre", Dr. Madeleine Swann, koju je glumila francuska glumica Lea Seydoux (34).


Takođe su u sceni zastupljene: Prva crna agentica po imenu Nomi, koju glumi Lashana Lynch (32),
i djevojčica po imenu Mathilde, koju glumi izvjesna Lisa-Dorah Sonne.
U opisu scene s brojem 235 piše da nova 00 agentica Naomi Bond, odvodi Madeleine i kćerku Mathilde na sigurno – a u pozadini se nalazi jedno ostrvo.
To je još jednom potvrdio i jedan izvor "DailyMaila". "Da, istina je. Bond je otac. Daniel Craig je želio ovaj film o Bondu učiniti najviše iznenađujućim i zabavnjiim do sada “, rekao je izvor.
I dalje: „Daniel je stariji. Njegova veza sazrijeva i on na život gleda kroz prizmu očinstva. Ali iza toga se krije puno više."


O čemu se radi u filmu "Nema vremena za umiranje?"
Radnja novog filma dešava se pet godina nakon filma "Spectre", u kojem se jedan ženskaroš zaljubljuje u francusku psihologinju Dr. Swann. Film se završava scenom u kojoj Bond na zalasku sunca odlazi vozeći njegov stari Aston Martin DB5.
U novom filmu, koji bi se u kinima trebao pojaviti tokom novembra 2020., Bond se odriče svog agenskog života. Uživa u penziji na Jamajci. Naravno, ne zaustavlja se na tome. On još jednom mora spasiti svijet.


Prema izvoru, ima puno zavrzlama i veza sa labavim krajevima. U prvoj sceni filma zlikovac Safin, kojeg igra dobitnik Oscara Rami Malek (39), progoni jednu djevojku preko ledenoga jezera u Norveškoj.
Scena je "flashback", a djevojka je Bondova kasnija ljubavnica Madeleine Swann, koja je u bijegu cijelog života. "Sve je isprepleteno", rekao je izvor. On takođe otkriva mračnu pretnju zbog koje će 007 donijeti odluku o povlačenju u mirovinu – i ista je više je nego pravovremena: „Novi film pokazuje kako Bond spašava svijet od biološke pandemije. Nije baš Covid-19, ali je nešto sličano."
Ovaj nastavak se potpuno prilagođava svom vremenu ...

Na slikama:
Ovaj Bond će biti potpuno drugačiji: 007 očito postaje otac.
Daniel Craig glumi Jamesa Bonda, a Lea Seydoux njegovu voljenu Dr. Madeleine Swann.
Lashana Lynch: U novom filmu o Bondu glumi prvog crnog agenta 00
Zlikovca Safi, glumi Rami Malek - U prvoj sceni progoni Bondovu ljubavnicu Madeleine preko zaleđenog jezera
(dailymail)
(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen