Donnerstag, 11. Juni 2020

Basti na filmu






Karantin može izgledati i ovako: Bastian Schweinsteiger se našao “nasukan” na Majorci tokom korona pandemije, u vili, koju posjeduje njegova suprugu, bivša teniska profesionalka Ana Ivanović. Suprug, sada već bivši aktivni profi, karijeru je završio u oktobru 2019. godine. Igrao je 13 godina kao profesionalac u Bayern Münchenu i po dvije u Manchester Unitedu i Chicago Fireu.
Nakon visokog leta, kao nacionalni heroj (trostruki prvak s Bayernom, i krvavi svjetski prvak na WM u Brazilu) i prema angloameričkom običaju, našao se pred novim korakom u karijeri. Kao fudbalski ekspert za ARD komentariše utakmice Bundelige i međunarodne turnire.
A od prije nekoliko dana gledaoci se mogu diviti i dokumetranom filmu: “Schweinstweiger: Sjećanja, od početaka do legende”, u produkciji Amazon.
Producent Til Schweiger čak potvrđuje njegove glumačke kvalitete.
Ko zna kakve još promjene mogu uslijediti u karijeri ?!
Šta bi bilo da Schweinsteiger nije postao fudbaler, otkriva dokumentarac: On je kao dječak bio skijaš koji obećava i na jednoj važnoj trci pobijedio je izvjesnog Felixa Noureuthera, kasnijeg višestrukog pobjednika u Svjetskom skijaškom kupu.
(focus)
(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen