Montag, 23. März 2020

Ludi sportovi: Takmičenje u šamaranju







Boks više nije ono što je nekada bio? Jeste li vidjeli baš sve borilačke vještine na svijetu? Ako mislite da jeste, onda bi ovo moglo biti nešto novo za vas. Prvenstvo u šamaranju je po drugi put održano u Krasnojarsku u Sibiru, u sklopu sportskog jednog tamnošnjeg sportskog festivala.

Rijetko da je netko bio toliko sretan, nakon što je primio par dobrih šamara. Anatolij (23) je službeni prvak šamaranja iz Krasnojarska (Rusija)!

Udariti snažno, a nakon toga također primiti udarac: O tome se radi kod „Siberian Power Show“ u kojem je deset jakih i hrabrih momaka ponudilo svoje obraze.

Pravila: Ako niko od protivnika nije nokautiran, ili nije odustao od daljnje borbe, sudija odlučuje o pobjedniku nakon pet udaraca.

"Ovo je čista potraga za novim sportskim izazovom", objašnjava njegov čudan hobi novopečeni prvak Anatolij, koji je po zanimanju konobar. Kao nagradu je dobio 25 hiljada rubalja, što preračunato iznosi oko 300 eura, a nakon pobjede je imao samo jednu želju: "Što prije otići kući i na obraze staviti hladne obloge:”
Dobro zaljepljen šamar: Ni ovaj udarac protivnika nije mogao budućeg parvaka spustiti na koljena.
(bild)
(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen