Freitag, 29. Juli 2016

FK Velež Mostar: Saopštenje za javnost


Dana 28.7.2016. godine, u 10:30 sati održana je i konstituirajuća sjednica novoizabranog Upravnog odbora FK „Velež“ Mostar, na kojem je izabran predsjednik U.O, gospodin Šemsudin Hasić, te potpredsjednik, gospodin Selim Isić.
Zbog hitnosti i kratkog vremena, U.O produžio je mandat v.d. direktora Arman Zalihić na period od 2 mjeseca, odnosno do izbora novog direktora FK „Velež“ Mostar.
Također, U.O dao je određene smjernice da bi se u najkraćem roku izvršila deblokada obaveza, kako bi se stekli i normalizovali uslovi za dalji nesmetan rad Kluba.
U.O zatražio je od v.d. direktora da napravi kompletnu informaciju o radu, obavezama, ugovorima i svim drugim zakonskim aktima FK „Velež“ Mostar, te da u toku naredne sedmice dostavi sve materijale U.O na razmatranje, kako bi isti poduzeli dalje mjere i smjernice.
U.O zahvaljuje na podršci KN Red Army, UG Mostarski Rođeni, te svih navijača i prijatelja Kluba u zemlji i inostranstvu, te pozivamo sve njih da u skladu sa svojim mogućnostima doprinesu stabilizaciji i razvoju FK „Velež“ Mostar.


(FK Velež, 280716)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen