Montag, 25. September 2017

Uskoro u kinima: Ubistvo u Orijent expresu




Prošle godine u novembru najavljeno je ponovno snimanje filma Ubistvo u Orijent expressu, na osnovu romana Agathe Christie, čije je prvo izdanje snimljeno prije 43 godine. Premijera je već zakazana za novembar ove godine
Poznati roman “Ubistvo u Orient Expressu”, objavljen je 1934. godine u Londonu i preveden je na 30 jezika. Režiser Sidney Lumeta ga je adaptirao za veliki ekran i snimio 1974. godine.
Novi remake je uradio britanski glumac i režiser Kenneth Branagh, koji će interpretirati slavnog, belgijskog detektiva Herculea Poirota, a u umjetničkoj ekipi su još Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Johnny Deep, Derek Jacobi, Tom Bateman, Josh Gad i Penelope Cruz.
U drugom traileru za novi film Ubistva u Orient expresu, koji se pojavio ovih dana, vidi se malo više od Johny Deppa, kao Samuel Ratcheta, čije ubistvo istražuje čuveni detektiv Hercule Poirot, javljaju iz 20th Century Foxa. Prije četiri mjeseca objavljen je prvi trailer predstojećeg filma.
Od 13 putnika u vozu, jedan je ubica. A ko? Kako kažu, saznaće se 9. novembra kada će se film pojaviti u kinima širom svijeta.
(izvor:msn)
(spagos)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen