Donnerstag, 28. Mai 2015

Lijepa Ajša Selimović, naše gore list







Ajša Selimović plasirala se u finale showa Germany's Next Topmodel 2015. kod Heidi Klum.
Manekenka Ajša Selimović, porijeklom iz BiH, plasirala se u finale showa Germany's Next Topmodel 2015., koje će se održati 28. maja. Uz Ajšu, u finale su se plasirale još tri djevojke, a one će se boriti za titulu njemačkog top modela. Domaćin ovog veoma popularnog showa je supermodel Heidi Klum. Djevojke koje stignu do finala, prema iskustvima iz prethodnih godina, dobijaju mogućnost da rade s poznatim svjetskim dizajnerima i da učestvuju na modnim revijama na najpopularnijim modnim pistama.
Lijepa Ajša ima 18 godina, rođena je u Austriji, trenutno živi u Njemačkoj, a njeni roditelji su porijeklom iz BiH. Poznati dizajner Amati je Ajšu već rezervisao za snimanje njegove kolekcije u Dubaiju, a supermodel Heidi Klum je sigurna da će Ajša krenuti njenim stopama.
Ajša je visoka 1,75 metara, za 18 rođendan uradila je tetovažu Hello Kitty. U predstavljanju TV publici, rekla je da radi kao dadilja u okviru programa Au-Pair u Njemačkoj, da voli putovati, ići na koncerte i družiti se. Kao dijete je imala želju da postane modna dizajnerica, a danas već sanja o velikim modnim revijama poznatih dizajnera.
Finale Germany's Next Topmodel 2015. biće održano 28. maja. Pobjednica dobija 100.000 eura i ugovor sa OneEins Management agencijom.
(Novasloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen