Dienstag, 29. April 2014

Zašto da ne! Prve patike „made in BiH“Prva BH patika: Sa nama u Brazil - Dragon shoes!

Hvala ti bože, da se pojavilo i nešto ovako
„Napravio BiH“  d.o.o. je bosanskohercegovačka firma koja uz pomoć svojih partnerskih firmi iz naše i drugih zemalja pomaže mala i srednja preduzeća (razne zanatlije) pri predstavljanju i plasiranju njihovih proizvoda na domaća i inostrana tržišta.  Ideja je da kroz naše produkte, ljudi iz cijelog svijeta upoznaju dobre i bolje stvari iz naše zemlje, da upoznaju naš narod, običaje, kao i prirodne ljepote prelijepe Bosne i Hercegovine.
Najnoviji proizvod firme „Napravio BiH“  d.o.o. u saradnji sa firmom OR Euro Korak i Sevdah BH d.o.o. je „PRVA BIH PATIKA“, a radi se o sportskoj cipeli (patici) i baletanci, namjenjene kao modni dodatak svim građanima, navijačima i fanovima naše Bosne i Hercegovine.

Promocija ovog proizvoda je održana u ART Kući Sevdaha, uz prisustvo velikog broja prijatelja, koji su došli dati svoju podršku ovom jedinstvenom projektu. Podršku su pružili i FACE TV, kao i TV Vogošća.„Prvu BiH patiku“ nose i naši „Zmajevi“ , između kojih su nas poznati umjetnik Emir Hadžihafizbegović, Predsjednik Nogometnog saveza BiH Elmedin Dino Begić,  legenda fudbala Muhamed Konjić, estradni umjetnik Enes Begović, kao prvak Evrope u kik-boksu Hasan Huseinbašić, te naša najveća legenda narodne muzike Halid Bešlić.

Projekat „PRVA BIH PATIKA“  nastao je u saradnji proizvođača OR „Euro Korak“, promotora „Sevdah BH“ d.o.o., kao i generalnog distributera „Napravio BiH“  d.o.o. Obuća je napravljena od vrlo kvalitetnih prirodnih materijala (kože), a đon od sirove gume, izrađuje se ručno, pa je zbog toga svaka  patika ili baletanka, pored visokog nivoa udobnosti i unikatna.

Ovo su prve i jedine BIH patike i baletanke namjenjene svim uzrastima, djeci, ženama i muškarcima. Ova obuća je i neizostavni modni dodatak za sve građane koji vole Bosnu i Hercegovinu.
Ovaj jedinstveni projekat „PRVA BIH PATIKA“ trenutno možete naći u Sarajevu i Goraždu, a USKORO i u ostalim bosanskohercegovačkim gradovima. U Sarajevu, prodajno mjesto obuće je „BAMBINO MONDO“, ul. Zmaja od Bosne 7-7a/Importanne centar, u Goraždu, TR „AJLA“ i ul. Zaima Imamovića bb., Salon obuće "Itarelo", Trg zlatnih ljiljana, 77220 Cazin.

Također, BIH patike i baletanke možete naručiti i putem maila info@napraviobih.ba, facebook stranice napraviobih.ba (https://www.facebook.com/napraviobih.ba?fref=ts) ili preko kontakt broja: + 387 63 399 541, a dostava se vrši bilo gdje u svijetu. Posjetite i web stranicu: www.napraviobih.ba.

 Bitno je spomenuti, da kupovinom ovog jedinstvenog proizvoda podržavate bosanskohercegovačku proizvodnju, jer je BiH patika i baletanka osmišljena, izrađena i proizvodena isključivo u Bosni i Hercegovini od ruku naših bh. neimara. Stoga, „PRVA BH PATIKA“  važi za bosanskohercegovački brend, a kupovinom istog i sami dajete podršku ovom projektu.Budimo zajedno dio ove priče!

ekskluziva.ba


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen