Dienstag, 27. September 2016

Loša mama je jedna sasvim dobra mama


Ukrajinska glumica Mila Kunis (33) prvo je osvojila Hillywood, a sada i srce Ashtona Kutschersa.
U njenom najnovijem filmu „Bad Moms“, Loše mame, Mila se bavi temom, šta je to majčinska sreća.
Rođena je  1983. godine u Černovicu, tadašnji SSSR. Sa sedam godina, sa roditeljima se iselila u SAD. U početku karijere, reklamnim filmovima i malim ulogama u TV filmovima zarađuje svakidašnji hljeb. Zatim se pojavljuje u popularnim serijama „Baywatsch“ i „Divlje sedamdesete“, gdje je i upoznala njenog sadašnjeg muža Ashtona Kutschera. Pojavila se u romantičnim komedijama, superhitovima „Prijatelji sa određenom prednošću“ i „Ted“. Slijedila je nominacija za Oscara u filmu „Crni labud“.
U najnovijem filmu „Bad Moms“ glumi sa Kristen Ball i Kathryn Hahn, gdje njih tri otkače do daske, ne obazirući se na to gdje se nalaze.
Mila u svom stvarnom životu živi američki san, upravo onako kako to ni mnogi scenaristi iz fabrike snova već dugo ne smiju formulisati. Od siromašne djevojčice iz Ukrajine postaje zvijezda Hollywooda. Majka je dvanaestogodišnje kćerke, a uskoro bi u porodicu trebala da stigne još jedna prinova,
Iako po onome što je do sada zaradila ne bi morala više da radi, kaže da to i dalje čini, radi djece. Njen nerad njima bi bio pogrešan signal. Na taj način, želi da pokaže da se i kao majka može napraviti lijepa karijera, te da je ponosna na ono što je s njenim znimanjem postigla.
„Ova loša mama je jedna sasvim dobra mama, ili…“
(izvor:focus)
(Novasloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen