Freitag, 20. Februar 2015

Voda koja se zove Sassy

Detoksikacija – Limun u mineralnoj vodi: Najmoćniji napitak koji topi i najveće trbuheKako bi se tvrdoglavih masnih jastučića barem djelomično riješili. a tijelu priuštili detoksikaciju vrijeme je idealno za kuru s popularnom Sassy vodom…
Prošlogodišnji svjetski bestseller ‘Prehrana za vitak struk’ naišla je na brojne poklonice širom svijeta koje su same posvjedočile o velikom učinku sadržaja knjige na njihovo zdravlje i izgled. Autorice, nutricionistica Cynthia Sass i urednica časopisa o zdravlju Liz Vaccariello, odgovoran su duet za revolucionarnu prehranu čija je okosnica voda.
Naime nije riječ o običnoj vodi nego napitku čiji su sastojci najjače topilice suvišnih kilograma, tačnije masnihjastučiča.
Osim toga čarobna voda odgovorna je za revitalizaciju cjelokupnog organizam jerjača kardiovaskularnisustav. a tijelo oslobađa svih nakupljenih toksina.
Sastojci:
– 2 litre vode
– 1 kašika naribanog korjena đumbira
– 1 tanko narezan krastavac bez kore
– 1 limun
– 12 listića mente
Priprema:
Limun operite i narežite na kolutiće te svaki blago zarežite po kori. krastavac ogulite i narežite na ploške te dodajte
zajedno s limunom u vodu. Đumbir ogulite i naribajte te zajedno s listićima mente dodajte u pripremljenu vodu.
Pripravak ostavite preko noći u hladnjaku. sutradan započnite s konzumiranjem na način da se pridržavate ovog plana prehrane:
Doručak – čaša Sassy vode i lagani doručak popu žitarica. nemasnog mlijeka. sjemenki suncokreta ili voća poput
Ručak – čaša Sassy vode, riba po mogućnosti pripremljena na pari ili kuhana u vodi i salata s povrćem
Večera – čaša Sassy vode. riba. kuhani krumpir i zelene mahune
Kao međuobroke smijete jesti jogurt. bobičasto voće, povrće i svježe voćne sokove, ne kupljene. Ovakvog režima prehrane za vidljive promjene na tijelu potrebno je održavati minimalno četiri dana.

(svezazenu)


(spagos)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen