Montag, 9. Juli 2018

Ljepše polovine fudbalera

Malo zabave, i pogled na ljepšu stranu svjetskog prvenstva,... dok čekamo utakmice polufinala...













Nisu samo dešavanja na terenu interesantna fotoreporterima. Takođe i ljepše polovine velemajstora fudbala privlače itekako poglede na sebe. Prije svih, Shakira, kojaa u vezi sa Gerard Piqueom.
Mladu damu na slici sa Ronaldom imali ste sigurno priliku da je već vidite. To je Georgina Rodriguez, prijateljica pet puta najboljeg fudbalera na svijetu i kapitena portugalske reprezentacije  Christiana Ronalda. Upoznali su se 2016. godine u jednom Gucci butiku, gdje je ona radila kao prodavačica.
Takođe, Antonella Roccuzzo, trebala bi biti poznata ljubiteljima fudbala. Već deset godina ona je zvanično supruga Lionela Messija. Oni su se poznavali još od djetinjstva, i dugo su njihovu vezu držali u tajnosti. Vjenčali su se 2017. godine, a prije nekoliko mjeseci dobili su trećeg sina.
Razlika od 18 godina nije bila nikakva prepreka ako se na udicu uhvati „Baywatch“ zvijezda. Zbog francuskog fudbalera Adila Ramija (32), glumica Pamela Anderson (50) je okrenula leđa svojoj  Kaliforniji. Njih dvoje od prije jedne godine žive zajedno u Marseilleu. Upoznali su se 2017. godine na trci Formule-1 u Monte Karlu.
Od kako je postalo poznato da je u vezi sa veznim igračem brazilske reprezentacioje Robertom Firminhom, broj folowera Larisse Pereira na instagramu se znatno povećao. Ona tamo predstavlja svoje modne kolekcije. Moguće je da se i u vrijeme Svjetskog prvenstva nekoliko bikinija nađe kod supruga domaćina…
Isto važi i za Brunu Marquezine, prijateljicu superstara Neymara, samo što ona živi u Brazilu. Ona je vrlo često pred kamerama, snimajući telenovele i tv filmove, a uostalom, pred kamerama se nalazi od njene četvrte godine…
Sara Salamo je prijateljica od španskog veziste Isca. Ona je već poznata glumica. A kako je biti uz jednog poznatog fudalera, osjetila je prošle godine, kada su fudbalski navijači baš nju okrivili za slabu formu Isca, pa su joj čak prijetili i smrću…
Edurne Garcia, španjska pop princeza, poznata kao učesnica Evrovizije 2017. godine, kada je nastupala za Španiju. Ona je prijateljica golmana španjske reprezentacije Davida de Gea. Izdala je četiri albuma i vrlo je popularna u njenoj domovini.
Nekako kao po pravilu, djevojka prvo postane mis, a onda žena fudbalera. Upravo to se desilo i Charlotte Pirroni, djevojci francuskog napadača Floriana Thauvina.
Najljepšu ljubavnu priču od svih fudbalera na ovom svjetskkom prvenstvu ima skandal-fudbaler Urugvaja Luis Suarez. On se sa 15 godina zaljubio u dvije godine mlađu Sofiu Balbi. Nakon godinu dana, ona se sa familijom preselila u Španiju. Nakon toga, on se koncentrisao na fudbal, kako bi fudbalsku karijeru što prije mogao nastaviti, a gdje drugo, nego u Evropi, odnosno u Španiji, i tako se ponovo naći sa njegovom voljenom. Par se vjenčao 2009. godine.
Izabel Goulart nekadašnji anđeo kod  Victorias Secret porijeklom je iz Brazila, i ne zavrće glavu samo fotografima na crvenom tepihu nego i rezervnom golmanu njemačke reprezentacije Kevinu Trapu, inače prvom golmanu Paris Saint Germaina, s kojim se zaručila ovih dana.
(web)
(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen