Samstag, 8. Februar 2020

Četiri društvene mreže, četiri fotografije – sudjeluju već stotine hiljada ljudi










Dolly Parton započela je novi foto izazov putem interneta ovom objavom na slici – a poznate ličnosti poput Miley Cyrus i Arnolda Schwarzeneggera su uskočile i podijelile svoje zabavne fotografije.

Oh là là, Miley Cyrus (27) voli biti seksi. Ali ne vidite je tako iritantnu svaki dan. Barem, jer dekoltea ima manje nego uobičajeno. Američka mega zvijezda pokazala je u nedavnom Instagram postu kako će se predstaviti na platformi za upoznavanje Tinder i krenuti u lov na muškarce - naravno malo pretjerano. Pozadina je novi foto izazov na Internetu.
Arnold Schwarzenegger također je podijelio neobičnu fotografiju. Nosi samo gaćice, pokazuje mišiće i sixpack, kao zavodnik - iako u nešto mlađoj verziji ...
Šta se događa sa slavnim ličnostima?
Svi sada traže partnere na mreži? Ne. Fotografije su novi Meme koji trenutno prolaze kroz glavne društvene mreže na Internetu.
Trend je započela jedna 74-godišnjakinja: Kao „#DollyPartonChallenge“, trenutno postoji osam krugova u kojima se učesnici predstavljaju sa četiri različite fotografije, koje se sve stereotipno uklapaju u jednu od četiri različite mreže. Country pjevačica Dolly Parton postavila je prvi kolaž sa slikama za poslovnu mrežu LinkedIn (u strogom uredskom odijelu), za Facebook (u božićnom džemperu), na Instagramu (crno-bijela fotografija iz ranih dana karijere s gitarom) i dating platformu Tinder (kao Playboy zečica s pompom i zečjim ušima.
Ne samo da su mnogi od njeniih 2.8 miliona pratilaca na Instagramu oponašali svog uzora, već i neke poznate ličnosti. Oko pola miliona postova je bilo označeno ovim hashtagom u samo dan dva..
"Kamo god da krene Dolly Parton, slijedit ću je", napisao je Arnold Schwarzenegger na Twitteru, uključujući fotografije iz svog političkog i bodibilding vremena, u bijelom kratkom šorcu.
Will Smith se pokazao razigrano sa četiri gifa u zelenoj pidžami, s treperavim nizom lampica ispred božićnog drveta u verziji na Facebooku i sa istreniranim golim torzom u izdanju za Tinder, a moderatorica Oprah Winfrey smije se na dvije lubenice ispred grudi, na svojoj fotografiji namijenjenoj flert portalu.
A onda je krenula lavina.
(express)
(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen