Montag, 30. September 2019

Poraz u Banja Luci





Premijer liga BiH, 11. kolo:

Borac - Velež 3:1
Strijelci: 1:0 Vranješ (16, 11m), 1:1 Brandao (45), 2:1 Jovanović (57), 3:1 Vranješ (74)
Borac: Lučić, Jovanović, Kajkut, Danilović, Ćosić, Milutninović, Dujaković, Mirić, Vranješ, Janičić, Ziljkić.
Velež: Bobić, Manev, Zvonić, Zeljković (Behram 46), Fajić, Brandao, Ferreyra, Hasanović, Vehabović, (Kalezić 74), Čivić (Cvijanović 64), Urdinov.

Odlična utakmica odigrana je između starih rivala, a na kraju je domaći tim upisao pobjedu.
Od samog početka igralo se ofanzivno. U uvodnih pet minuta po jedna pokušaj na obje strane, ali udarci Zeljkovića i Vranješa nisu bili precizni.
Zatim je Brandao imao sjajan šut sa distance. Ipak, Lučić mu fantastično brani i spašava svoj tim.
Borac je u 16. minuti poveo sa 1:0. Manev ruši Stojana Vranješa, sudija Elvis Mujić pokazuje na bijelu tačku, a Vranješ je precizan za 1:0.
Nije Velež igrao kukavički danas već je stvarao velike šanse. U 22. minut Zeljković šutira, Lučić brani, da bi zatim Bobić na drugoj strani odbranio udarac Dujakovića.
Bobić je i u 35. minuti zaustavio udarac protivničkih igrača nakon greške Zvonića, a zatim u 45. minuti Rođeni poravnavaju. Brandao je pogodio za 1:1 i nastavio je seriju golova.
U nastavku meča Borac ipak stiže do pobjede. Do drugog gola na meču stigli su u 57. minuti kada Marko Jovanović koristi neopreznost odbrane mostarskog tima i pogađa za 2:1.
Velež je odmah mogao do izjednačenja. Behram je imao dalekometni šut, ali Lučić jedanas bio zaista fantastičan.
Borac je potom krenuo još ofanzivnije ka golu protivnika. Nakon nekoliko sjajnih šansi u kojima se izdvajao Kajkut, domaći tim u 74. minuti završava sve dileme oko pobjednika. Stojan Vranješ je majstorski pogodio za konačnih 3:1.
(sport)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen