Samstag, 26. März 2016

Naomi Campbell: Dragocjene prijateljice

pr naomi campbell
Supermodel Naomi Campbell (45) vjeruje da njene prijateljice, između ostalih, Kate Moss, Christy Turlington  i Cindy Crawford, imaju velikog udjela u njenom uspjehu.
Govoreći o početku svoje karijere za „Sunday Times Magazine”, Naomi je rekla: „Kad bi neko pozvao moje djevojke u neki show, one bi rekle, ako želite imati nas, onda pozovite i Naomi”.
Zbog toga su je veliki dizajneri pozivali veoma često. Naomi je bila prvi crni model, koji se pojavio na naslovnici francuskog magazine „Vogue”.
Iz njene biografske knjige „Naomi Campbell”, koja će se pojaviti u aprilu, ona ne želi izdvojiti ni jednu fotografiju, koju bi opisala kao njoj najdražu.
Sjećanja na vrijeme provedeno s drugim djevojkama za nju je nešto najdragocjenije. Naomi je kćerka jedne plesačice, Veoma rano je shvatila da s njenom bojom kože nikada neće dobiti lukrativne ponude za kozmetičke reklame, napisala je u svojoj knjizi.
„Zbog toga sam svoj novac morala zaraditi na drugi način”.
Njena imovina danas se procjenjuje na 34 miliona funti. I sve njene drugarice su, takođe, bogate.
Ipak, za razliku od Kate, Cindy i Christy, Naomi nema djece.
„Ali to neće tako ostati”, potvrdila je Naomi u razgovoru za magazin. „Sigurno ću postati majka, ali nikome neću dopustiti da me s tim požuruje. Ja imam svoj vlastiti ritam”.
(izvor:spiegel)
Smail Špago
(Novasloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen