Dienstag, 1. März 2016

Kattarina Witt ponovo uz led: Ambasadorica revije „Disney On Ice”
Katarina Witt već odavno ne kliza na ledu, ali velike show programe još uvijek voli. Osvojila je dvije zlatne medalju, jednu na olimpijadi u Sarajevu 1984 godine, s ovim sportom postala je i šesterostruki evropski i četverostruki svjetski prvak.
Sada je opet uz led, kao ambasador revije na ledu „Disney On Ice”, koja je postigla veliki uspjeh širom svijeta. Ovog proljeća, revija kreće na drugu turneju po Njemačkoj, gdje ju je prošle godine gledalo više od 100 hiljada gledalaca. Radi se o nostalgičnom show programu koji vole i djeca i njihovi roditelji. Uostalom, poznato je da je klizanje na ledu, istovremeno, i romantična i nostalgična vrsta sporta.
Revija „Disney On Ice” je očaravajući festival na ledu, u kome kraljica Elsa, iz filma „Ledena kraljica – potpuno otkrivena” debituje na ledu. Zajedno sa sestrama Elsom i Anom, snješkom Olafom, divljim Kristofom i njegovim irvasom Svenom, revija nudi priču punu akcije, avantura, magije i nezaboravnih likova iz čudesnog svijeta Disneya, koji se doživljava kao nikada do sada.
Uz Mickey Mousa i Minni, najljepše trenutke iz bajki: Morska sirena, Zlatokosa i Ljepotica i zvijer, uz Paju i Šilju i muziku iz Disneyevih filmova, revija je spektakl koji se ne propušta.
(izvor:focus)
(Novasloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen