Mittwoch, 16. September 2015

Velež Mostar - Akcija 5 do 12


Četvrtak 16.09.2015 je prvi mali korak velike akcije, vidimo se na stadionu, kako bi pružili našim igraćima podršku. Nesuglasice i rasprave ostavljamo iza nas, sad smo tu da bi pružili našem Veležu ono što najbolje znamo, podršku! Jer kao što naša himna kaže "SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA".
BORBA ZA NAS VELEZ NIJE SAMO BORBA ZA KLUB VEC I NAS GRAD, ZA NASU DOMOVINU.
16:00 jeste nezgodan termin, neko je na poslu, neko se vraća s istog, al u subotu protiv Olimpika ne sumnjam da će iza gola biti katarza!
Hvala svima na pozitivnom odgovoru za ovu akciju.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!



Učestvuj u akciji 5 do 12 za naš klub naš Velež !!! Zajedno u četvrtak u 16:30 minuta počinje trening naših rođenih nebitno volili nekog ili mrzili od igrača treba im dati podršku da izvuku ovo na najbolji način sve ekipe su u 5 grama zato svi stari i mladi Mobilizacija Crvena Armijo svi zajedno da damo podršku našim Rođenim!! Mostar u Srcu Velež do Groba!Neka se budi Armija kao u stara vremena u inat svima! Nemoj ignorisati jer ignorišeš svoj Velež ostavljaš ga u najtežim trenutnicma, Šalji dalje svim osobama kojim imas u kontaktima viber , whatsapp , facebook ! Proslijedi dalje !!

Preneseno sa Grupe 5 do 12 (Faruk Velagic)


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen