Mittwoch, 5. Februar 2014

Antifašistička baština u funkciji turističkih resursa


Predavanje 7.2.2014. u OKC Abrašević - Mostar
 
 

 

Predavanje Mateja Perkova "Antifašistička spomenička baština u funkciji turističkih resursa" održaće se u petak, 7. februara/veljače u OKC Abrašević, sa početkom u 16.30 sati.

 

Turizam u svijetu generira velike prihode, a Bosna i Hercegovina već godinama pokušava iskoristiti svoje turističke potencijale. Naša država ima mnoge preduvjete za razvoj turizma, ali nova vremena diktiraju nove trendove i ponudu nužno moramo obogatiti. Upravo zbog toga spomenička antifašistička ostavština zanimljiva je ne samo kao dio autohtone kulturno-povijesne baštine, već i kao dodatni turistički resurs koji turistima može biti razlog više kako bi posjetili neku destinaciju.

 

Na koji način antifašistička spomenička baština može preuzeti ulogu turističkog resursa, objasnit će nam Matej Perkov, mladi predavač s VPŠ Libertas Zagreb. U predavanju će biti prikazani primjeri turističkog potencijala antifašističkih i socijalističkih spomenika iz BiH i regiona, a svoje izlaganje predavač će popratiti s brojnim zanimljivim fotografijama.

 

(AbrašMEDIA)

 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen