Donnerstag, 20. April 2017

Za arhivu: ŽNK Čelik – ŽN/FK Emina 0:5





Petardau mreži Čelika: Fudbalerke Emine izborile historijski plasman u finale Kupa BiH

Fudbalerke Emine iz Mostara ostvarile su historijski plasman u finale Kupa BiH savladavši Čelik u Zenici rezultatom 0:5.
Hat-trick je postigla Amra Isaković u 24., 41. i 80. minuti, a u strijelce su se još upisale Merita Mehanović u 19. i Minela Gačanica u 47. minuti utakmice.
Emina je postala prvi trećeligaš u hsitoriji bh. klupskog fudbala koji je izborio plasman u finale Kupa BiH bilo u muškoj ili ženskoj konkurenciji.
(sportske.ba)
#####
Naše djevojke danas su se plasirale u FINALE KUPA BiH nakon pobjede nad ŽNK "ČELIK" ZENICA sa visokih 0:5. Strijelci za naš tim su bili: Amra Isakovic3x, Minela Gačanica1× i Merita Mehanović1×.
Sve čestitke našim curama, želimo im puno sreće u FINALU. Domaćinu se zahvaljujemo na fer i korektnoj igri. Želimo uputiti sve pohvale današnjem suđenju, a najveću zahvalnost upućujemo našim navijačima koji su i ovoga puta bila naša najveća podrška.
(ŽFNK Emina mostar/facebook)
#####
BRAVO EMINA , BRAVO CURE ...
U finalu kupa Bosne i Hercegovine !!!
Cestitke ekipi, strucnom stabu na celu sa Zijom Tojagom ...
Mostar i ja cemo se stidjeti, jer ne vjerujem da je deset ljudi znalo da su ove cure upravo sada odigrale i pobjedile u polufinalu kupa BiH, zenicki Celik (5:0, 4 gola Amra Isakovic, jedan Minela Gacanica)
Najljespu pricu onu fudbasku pricaju ove djevojke, najljespu … a mi nismo ni svjesni !!! Nisu cure zasluzile ovakav odnos i Mostara a i nas, nisu.
Stidicemo se moj Mostar i ja danas … samo nas dvoje.
Cure cestitke jos jednom … i, molim vas, da zapjevam jos jednom u svom zivotu …
KUP JE NAS, KUP JE NAS …
(Deni/facebook)


(spagos)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen