Sonntag, 9. April 2017

Uživanje ne zna za godine


Najpouzdaniji način da ostanete „zauvjek mladi“ jeste da lažete o svojim godinama. Međutim kada je riječ o vašem unutrašnjim osjećaju, recept za mladost jeste da nikad ne prestanete da budete dijete. Sva sreća pa postoje male stvari koje ekspres linijom vraćaju u djetinjstvo.

Biti veliko dijete jedna je od najljepših osobina koje čovjek može imati. Zadržati dijete u sebi, sa druge strane nije nimalo lak zadatak. Zato možemo da radimo ono što rade djeca, da uživamo u igri, da budemo dobronamjerni, da mislimo da je sve moguće i da volimo stvari koje djeca vole. Kad smo kod ukusa detinjstva, da li postoji ljepša kombinacija od čokolade i mlijeka? Djeca su joj generacijama vjerna, čokoladno mlijeko jedan je od omiljenih napitaka djetinjstva, napitak koji djeca rado biraju, a mame kupuju jer znaju da su napravile dobar i zdrav izbor. Ako se ugledamo na djecu, vidićemo da i nas odrasle čaša hladnog čokoladnog mlijeka može osvježiti, povratiti nam energiju, popraviti raspoloženje i podsjetiti nas da negujemo dijete u sebi.
Danas je život brz i komplikovan, to će vam reći svaki odrastao čovjek, ali ne i dijete. Djeca znaju da uživaju u sadašnjem trenutku, u malim stvarima, pa zašto odrasli ne nauče od djece ove važne
lekcije. Možda ne možemo uvek da se ponašamo bezbrižno, ali svakako možemo da sebi priuštimo takve trenutke. Možda je tajna baš u čokoladi i mlijeku.
Zašto da ne – uživanje ne zna za godine.

(izvor:citymag)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen