Sonntag, 10. April 2016

Ladies Day u Aintreeu: Dame pokazale čak i više od očekivanog









Konjske trke u Velikoj Britaniji imaju dugu tradiciju. Alkohol takođe. U subotu je na galopskoj stazi u Aintreeu kod Lioverpoola održana ovogodišnja galopska trke Grand National, najvažnija trka sa preprekama u Ujedinjenom kraljevstvu. Ova trka je poznata i po tome što ima najveće uloge na kladionicama, kao i dobitne premije na svijetu. A isto tako, ubraja se i među najopasnije trke na svijetu za konje.
Kao i kod svih etabliranih trka u Engleskoj, tako se i ovdje nosi skupa i stilizovana moda. Gospoda nose najljepše frakove, a dame elegantne haljine, sa veoma upadnim šeširima. Kod ovakvih priredbi pije se, takođe A veoma često style ostaje po strani. Tako je bilo i ove godine.
Alkohol je tekao potocima tokom Ladies Daya u Aintreeu, a dame su pokazale kako i one znaju da se dobro provedu. Nekada je ovaj dan bio sajam mode i izlog haljina, ali je vremenom došlo do promjene, kada su dame odlučile da taj dan proslave malo drugačije. Za ljubitelje styla ovo je svakako bio najuzbudljiviji dan trodnevnog festivala. Dolazak na trku poslužio je da se pokaže outfit, sa izborom nešto manje tradicionalnih haljina. Kako je dan odmicao, mnoge dame su se ponašale ne baš previše damski.
Manifestacija je jedan od najpoželjnijih dana na festivalu i privlači veliki broj posjetilaca. Festival u svakom slučaju služi da se vidi i da se pokaže, a da su neke dame pokazale malo više od onog što se očekivalo, nije neočekivano.
Uostalom, slike u prilogu kazuju malo više.
(izvor:dailymail)
(Novasloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen