Montag, 4. April 2016

Kad je bal, nek' se balaha: J-Lo i Sting kao svadbeni poklon

Možete li zamisliti svadbu na kojoj pjevaju Jennifer Lopez, Sting Beyonce i društvo? Taj san je svom sinu Saidu (28) i njegovoj nevjesti Khadiji (20), ispunio ruski milijarder Michail Guzerijew (58).
Svadba je održana u moskovskom nobel restoranu „Safisa“. Bilo je prisutno 600 gostiju.
Dame su pristizale u zlatnim Rolls Roycevima, odjevene u balske haljine, a muškarci u smoking.
Malo neobično za publiku kad pjeva Jennifer Lopez (46) i gdje svi u zanosu njišu kukovima. Međutim, mega star je za jedan kraljevski honorar od milion eura doputovala, isto kao i Sting (64), Enrique Iglesias (41) i francuska šansonjerka Patricia Kaas (50). Pjevači su pjevali samo omiljene pjesme mladog bračnog para, a mladenci i gosti su pri tome uživali. Mlada je uspjela đuskati u ritmu muzike, iako se čitavo vrijeme morala boriti sa silnim dragim kamenjem, kojim je bila zakićena. Kroz svadbeno slavlje mlada se morala kretati sa najmanje 25 kilograma dragocjenog tereta, na dijamantskoj svadbenoj haljini, koja je koštala milion eura. Ponekad su joj osmijeh i ples padali malo teže.
Imetak naftnog magnata procjenjuje se na 4,3 milijardi eura, pa ni objavljeni trošak za mega svadbu od 100 miliona eura nije nešto posebno ni visok.
(izvor:express)
(Novasloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen