Samstag, 21. Januar 2017

Tajna brazilskog sunčanja




Brazilskim muškarcima se neobično dopadaju tragovi bikinija na suncem peplanulim tijelima njihovih žena. To je jednoj ženi iz Brazila dalo genijalnu ideju za otvaranje novog biznisa.
Žene na slikama upravo bivaju poprskane vodom, što je veoma ugodno prilikom malo dužeg sunčanja. Slike prikazuju „Erika Bronze Spa“ u Rio de Janeiru. Osim prskanja hladnom vodom, korisnicima ovog Spa na raspolaganju stoje i hladna, osvježavajuća pića.
Ženama koje ovdje dolaze na sunčanje, važnije od ove dvije vrste usluga, su neke druge vrste usluga, koje im stoje na raspolaganju. One se sunčaju na terasi jednog visokog objekta, tako da nisu izložene pogledima radoznalih. Međutim, nešto drugo privlači žene u ovaj Spa. Mušterijama se ovdje nude perfektne linije nakon sunčanja u bikiniju. Takve „Marquinhas“ važe u Brazilu kao ekstremno sexy.
Problem za mnoge žene je što normalni bikiniji tokom sunčanja skliznu pa ove linije postaju nejasne ili su umnožene. U Erika Bronze Spa to se ne može dogoditi. Bikiniji se ovdje sastoje od crnih ljepljivih traka. Prilikom svake posjete, ove trake se lijepe tačno na ona ista mjesta, na kojima su ostali tragovi od prethodnog sunčanja. Naravno, ostatak obavlja sunce.
(izvor:sternview)
(novasloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen