Dienstag, 3. Januar 2017

Ima neka tajna veza






U filmu „Allied – Tajna veza“ glumci Brad Pitt i Marion Cotillard glume jedan bračni par. U stvarnom životu njih dvoje su međutim samo kolege. Ili, ipak? Nakon što se Bradova ljubav prema Angelini Jolie ugasila, odmah su počele da krčkaju glasine. Upadno: i zatvorenih očiju se vidi da kod dvoje glumaca ima nešto više.
Tokom samog snimanja filma „Allied“ pričalo se kako se njih dvoje razumiju odlično, pa čak i da započeta jedna afera, te da je lijepa glumica kriva što se Angelina tako brzo razvela od njenog muža. „Same gluposti!“ napisala je Cotillard na društvenim mrežama. Ona je udata i veoma sretna uz njenog muža. Ipak, čini se kako između dvoje glumaca ima nešto malo više.
Sasvim dovoljno štofa za dobru reklamu uz prikazivanje filma „Allied“ u kinima.
Film inače tretira nekoliko stvari, čije samo nabrajanje daje povoda za nostalgična sjećanja. Drugi svjetski rat, Casablanca, dvoje špijuna sa dvije suprotne strane. Kod misije za isključenje njemačkog ambasadora, kanadski špijun Max (Brad Pitt) zaljubljuje se u francusku ustanici Marianne (Morion Cotillard). Oni se vjenčavaju u Londonu. A onda njegovi pretpostavljeni izdaju naređenje da on mora likvidirati Marianne, jer je ona njemački špijun.
A istovremeno dovoljno materijala da se probude nostalgična sjećanja na legendarni film „Casablanca“ i njegove aktere Humphrey Bogarta i Ingrid Bergman.
(izvor:express)
(novasloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen