Dienstag, 22. Dezember 2015

Najljepše Bondove djevojke








Zbog čega je agent 007 tako popularan? Naravno, zbog njegovih žena. U stilu 007, sedam omiljenih Bondovih djevojaka iz sedam njegovih filmova:
Halle Berry, u ulozi Jinx iz filma „Umri drugi dan“. Ljepotica sa kratkom frizurom iz posljednjeg Bronsanovog Bond filma, sa jednim od najvrućih zavođenja tajnog agenta.
Sophie Marceau, u ulozi Elektre King iz filma „Svijet nije dovoljan“. U nju su bili zaljubljeni teenageri iz osamdesetih godina i maštali kako ovakvu djevojku može imati samo
jedan: James Bond.
Barbara Bach, u ulozi Anje Amasove u filmu „Špijun koji me volio”. Djevojka s nevinim pogledom, plavih očiju i tamnoplavim loknama. Poznata po braku sa Ringom Starom.
Ursula Anders, u ulozi Honey Ryder u filmu „Dr.No”, ostala je upamćena po bijelom bikiniju u plavom Karipskom moru. Pored Sean Coneryja, u nju se zaljubio svaki gladalac filma.
Denise Richards, atomska fizičarka Dr. Christina Jones u filmu „Svijet nije dovoljan”, u mini bikiniju, kosom vezanom pozadi, uspješna naučnica, kakva se samo može zamisliti.
Isabella Csorpuco, u ulozi Natalye Simonove iz „Zlatnog oko”, bila je žena snova iz tog filma, što je naravno, tokom filma zapazio i Pierce Bronsan.
Monica Bellucci, ucvijeljena udovica Lucia Sciarra iz nanovijeg Bondovog filma „Spectre”. Zabilježena kao najstarija, ali i najljepša, u svim filmovima o Bondu. Iako se u filmu pojavila svega nekoliko minuta, o njoj i njenoj ulozi tek će se pričati.
Ni ostale djevojke iz preostalih devetnaest Bondovih filmova ne zaostaju nimalo iza ovih sedam. Ali, o njima drugom prilikom.
(izvor:playboy)
(Novasloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen