Donnerstag, 27. Juli 2017

Kako postati poznat(a): Zagonetka gole ljepotice?






Kao rijetko kada, muškarci u njemačkom gradu Erfurtu bili su spemni pomoći nepoznatoj. Naime, ulicama ovoga grada se prošetala jedna lijepa dama kao od majke rođena, sa upadnim tatooom na stomaku. Istovremeno se na internetu vrte dva videa sa dotičnom ljepoticom i postali su svojevrsni hit ljeta.
Video u trajanju od 16 minuta, koji se na youtube pojavio 23. juna, pregledan je 126 hiljada puta, a u njemu se dotična dama ispod jednog mosta skida do gola, smiješi, zabavlja na njemačkom i kreće polako u šetnju, kroz sami centar do riblje pijace. Interesantno je sa kolikim oduševljenjem i spremnosti su muškarci odgovarali na pitanje kojim putem će tamo stići…
Drugi video se na youtube pojavio 1. jula i imao je do sada 94 hiljade pregleda, samo je na tom videu njena ruta kroz grad bila drugačija. I dok je u prvom video samo jedna ženu imala pitanje za damu, u drugom videu je mnogo više prolaznika razgovaralo, pa čak pravilo i fotografije sa slučajnom golom prolaznicom.
Kako je ispod obadva videa, sa naslovom „Naked“,na engleskom jeziku napisano, radi se o jednom umjetničkom projektu u Evropi.
A kako je napisano u komentarima, slični video klipovi sa istom damom snimljeni su i u Rimu, i postavljeni također na you tube.
Sve to je postalo poznato, ali ime dame nije. Navodno se radi o nekoj dami sa inicijalima D.D.
(Izvor:bild)
(NovaSloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen