Montag, 13. März 2017

Sa starih fotografija, širom svijeta (3)

Nije sve kako se čini! Ili, ipak? Putovanja kroz vrijeme


Dokaz o putovanju kroz vrijeme se može pronaći u mnogo istorijskih zapisa i fotografija. Ovdje samo nekoliko fotografija, poredanih tematski. Da li su ti dokazi ujedno i znaci da u realnom životu zaista postoji putovanje kroz vrijeme? Može biti. Neki istorijski zapisa i fotografije vode do ovakvih tragova. Ljudi vjeruju da se putovanje kroz vrijeme dešava konstantno oko nas. Mi smo samo potpuno nesvesni toga.




 Nicolas Cage kao putnik kroz vrijeme

Fotografije je nedavno ojavljena na e-bayu. Prema prodavcu slike Fotografija je dokaz da je popularni glumac Nicolas Cage također putnik kroz vrijeme, odnosno da je on neka vrsta besmrtnognemrtvog bića. Naravno, priča je podigla cijenu slici, i sada ponuđeč za nju traži ni manje ni više nego milion dolara.



A Travolta?

Vrlo čudna pojava na staroj slici. Stvarno, genetika može dovesti do velike zabune, ali na slici je definitivno John Travolta, A do njega? Možda neki njegov daleki predak sa veoma jakim genima...




Sir Victor Goddard

Oficir britanskog vazduhoplovstva Sie Victro Goddard je svojevremeno tvrdiokako je putovao kroz vrijeme unaprijed, do 1935. godine i da je vidio aerodrome budućnosti. Ovdje teba napomenuti da je Goddard kasnije u svom životu postao uvjeren u postojanje MLOa i čak je održavao predavanja na tu temu.



Prethodnik ispod frižidera

Jedan šveđanin je 2006. godine želio putovati barem do 2042. godine i zbog toga se popeo na frižider u kuhinji, i kako kaže tada je upoznao svog starijeg sebe i čak od njega pruzeo jednu podudarnu tetovažu. A odmah nakon ove objave, stiglo je upozorenje: Ne pokušavajte ovo kod kuće, ni u kom slučaju!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen