Dienstag, 10. Oktober 2017

San ili java


„Ne zna se tačno, je li zajebancija nastala u Mostaru, ili je Mostar nastao iz zajebancije“ B. Dežulović

(tekst koji slijedi objavljen je na portalu Hercegovina.info, 10.10.2017)

Probuđen Mostarac koji je bio zaleđen 20. godina

Mostarac koji je u znanstvene svrhe zaleđen prije 20 godina danas je probuđen i trebao bi nastaviti s normalnim životom

Nakon buđenja,(zaleđen 2017. g probuđen u 2037.g.)  N.N (podaci poznati redakciji portala) osjeća se dobro i sjeća se svega što je prethodilo njegovom zaleđivanju.
Prvi dan naš junak je prohodao ulicama svog rodnog grada. Kaže da se poželio mostarske kave, i da se osjeća kao da je nije popio ima 20 godina. Na pitanje našeg novinara kako mu izgleda rodni grad nakon 20. godina on je odgovorio da ne može da vjeruje da je izbivao fizički 20 godina iz Mostara. "Ne znam što bih rekao, nestvarno mi je da je prošlo tih 20 godina, a meni se čini da sam sinoć legao i jutros se normala probudio. Možda je sve ovo šala ili ružan san i možda sam spavao samo jednu noć".
Na pitanju na čemu temelji svoje riječi kaže:" Gradonačelnik je isti, Zrinjski je n na čelu ljestvice, Mostar nema sportsku dvoranu, gradske ulice su pune rupa i bagera. Možete vi pričati što hoćete, ali za tih vaših 20 godina ništa se promijenilo nije".
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna!
HERCEGOVINA.info

U svakom slučaju dobra mostarska zajebancija. Autor je mogao komotono napisati da je bio začeđen i 30 godina, a datum zamrzavanja pomjeriti na prije 10 godina, znači 2007.
(spagos)


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen