Dienstag, 31. Oktober 2017

Letovi za Mostar iz Düsseldorfa i Stuttgarta od 16. maja 2018.




Avio kompanija “Eurowings” započinje letove iz Mostara 16. maja 2018. godine, a letjeće se dva puta sedmično u Dusseldorf i Stuttgart.
Prvi let biće za Dusseldorf, za koji će biti uspostavljeni letovi srijedom i nedeljom, dok će letovi za Stuttgart biti srijedom i subotom. Cijena  avionske karte odnosno jednosmjernog leta će biti od 39,99 eura.
Mostar je facebook glasanjem “You wote – We fly”, koje je je provela avio kompanija “Eurowings”, izabran za novo odredište spomenute kompanije, a tim povodom Grad Mostar posjetili su predstavnici aviokompanije “Eurowings”.
Realizacijom ovih aviolinija udvostručiće se broj putnika koji će proći kroz Aerodrom Mostar, odnosno iznosiće oko 60 hiljada. Kampanju, koji je Eurowings provodio 10 dana, pratilo je oko 7 miliona ljuda i toliko ih je tom prilikom čulo za Mostar. Uvođenje spomenutih linija iz Mostara donijeće i novih 45 radnih mjesta.
Regionalni menadžer Eurowingsa kazao je kako će se putnici moći iz Dusseldorfa i Stuttgarta konektirati za 110 različitih destinacija.
(Fena)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen