Donnerstag, 15. Dezember 2016

Kraljice instagrama


Selena Gomez ima tek 24 godine, ali 103 miliona sljedbenika na instagramu, koji redovno žele pratiti šta ona radi, koga susreće, šta oblači. Niko na online platformama nije omiljeniji od nje.
Ponekad pleše sa nekim djetetom, drugi put je na aerodromu, na pripremi nekog nastupa, ili na naslovnici časopisa „Vogue“. Sve to što se čini spontano i stvarno, pripremljeno je od njenog tima i plasirano kao jedan mix. Bez obzira kako se to čini jednostavno i lagano, potpuno je suprotno od toga. Selena je stara 24 godine, i ima jednu super promi vezu iza sebe, sa pjevačem Justinom Biberom (22), čiji život je još turbulentniji od njenog. U avgustu je Selena počela sa jednom pauzom u karijeri od 90 dana, kako bi očuvala zdravlje. Zbog toga će ubuduće poslovno nastupati kraće nego do sada. Razlog: bolest imunog sistema Lupus, od čega su joj nastupali stanje straha, panike i depresije. U to vrijeme pauzirala je i na instagramu punih 14 dana. Kad se ponovo javila novom slikom, za dva minuta dobia je 56 hiljada lajkova. Na pozornici je prvi put nastupila u novembru kod dodjele nagrada American Music Awards.
Instagram je čini se za pjevačice pravo mjesto za reklamu, a obožavaocima pruža mogućnost da osjećaju blizinu svog idola.
Nakon Selene na instagramu slijede Taylor Swifft (26) sa 94 miliona, pa Ariana Grande (23) sa 89,6 miliona i Beyonce (35) sa 88,9 miliona sljedbenika, a nakon njih reality zvijezda Kim Kardashian sa 88,2 miliona sljedbenika.
Jedini muškarac među top deset je Christiano Ronaldo s 82,3 miliona i glumac Dwayne Johnson sa 71 milion sljedbenika.
(izvor:express) 
(novasloboda.ba)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen