Sonntag, 24. September 2023

Put oko svijeta za 80 minuta

 














Are you ready to travel the world with us?

Once again, UWC Mostar welcomes you to an amazing journey around the world in 80 minutes!!!

Travel with us, meet new cultures and traditions, see beautiful national costumes, dance and sing and join our students in celebrating UWC Day on Sunday 23/9/2023 at 11:00 (Španski trg, Mostar).

We won't let the rain get in our way!

Welcome


Jeste li spremni putovati svijetom s nama?

Još jednom, UWC Mostar Vam želi dobrodošlicu na nevjerovatno putovanje oko svijeta u 80 minuta!!!

Putujte s nama, upoznajte nove kulture i tradicije, pogledajte prekrasne narodne nošnje, plešite i pjevajte i pridružite se našim studentima u proslavi Dana UWC-a u nedjelju 23.9.2023. u 11:00 (Španski trg, Mostar).

Nećemo dozvoliti da nam kiša stane na put!

Dobrodošli

(UWC Mostar/20230923)


‘Putovanjem oko svijeta za 80 minuta’ studenti Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru obilježili su, u subotu 23. rujna na Španjolskom trgu, dan pokreta Koledža ujedinjenog svijeta.

I ovom prilikom su građanima Mostara predstavili svoje zemlje, tradicije i kulture, a svi posjetitelji ovog veselog događaja imali su priliku da barem jednim dijelom upoznaju 70 zemalja svijeta, saznaju nešto više o svjetskim tradicijama i uživaju u ukusnim jelima i tradicionalnim plesovima i glazbi.

Posjetitelji će tijekom dana moći uživati i u posebno pripremljenoj reviji narodnih nošnji iz 40 zemalja svijeta, te plesnim izvedbama tradicionalnih plesova zemalja Afrike, Azije, Južne Amerike i Europe.

Podsjećamo, Dan pokreta Koledža ujedinjenog svijeta se obilježava 21. rujna u 18 zemalja svijeta. Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar) osnovan je 2006. i jedan je od 18 koledža unutar globalnog UWC pokreta, te jedini na području Balkana. U 17 godina rada u BiH, s učenicima iz više od 100 država svijeta, Koledž je jedna od najboljih UWC IB škola u svijetu, te inicijator brojnih humanitarnih i kulturnih manifestacija i događaja u gradu Mostaru i šire.

(bljesak/20230923)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen