Samstag, 6. Januar 2018

„Mostarski crnjaci“ su otišli u istoriju


(tekst koji slijedi objavljen je na portalu bljesak.info dana 5. januara 2017. godine). Cilj teksta je da se ukaže na istinu, i pravo sta je stvari, jer nakon što je autor stranice Emilio Perić lično ugasio svoju stranicu pod nazivom „Mostarski crnjaci“, koja je brojala blizu 60 hiljada pratilaca, na facebooku se pojavila surogat stranica sa istim imenom, uz lažnu tvrdnju kako je sam facebook ugasio prethodnika. U svrhu ispravnog informisanja prenosimo tekst u cjelosti.)

Samo su jedni ''Mostarski crnjaci'' i oni su otišli u povijest

Originalna Facebook stranica ''Mostarski crnjaci'' je ugašena.

Samo su jedni ''Mostarski crnjaci'' i oni su ugašeni, rekao je za Bljesak.info Emilio Perić, koji je godinama vodio ovu Facebook stranicu. Inače, Perić je kako nam kaže ovu Facebook stranicu ugasio prošli mjesec iz jednostavnog razloga - želi odmor.
''Jednostavno želim odmor i da ne bude nekog stresa. Jer što god se objavi, netko se ''nađe'' u objavi i jednostavno ne želim više stresa'', pojasnio nam je Emilio. Nakon što je Emilio ugasio svoju stranicu, pod istim imenom je otvorena nova stranica ''crnjaka'', kojoj on nije autor.
''Netko je otvorio stranicu i piše da je prethodnu, koju sam ja administrirao ugasio Facebook što nije istina. Sam sam ugasio stranicu, a ova nova je kopija s kojom nemam nikakve veze. Mnogi su je pokušali kopirati ali samo je jedna prava stranica koja je otišla u povijest'', pojasnio je Emilio, još jednom napominjući da je trenutna stranica lažna i da nema nikakve veze s prethodnim ''crnjacima'' Podsjetimo, na stranici ''Mostarski crnjaci'' svakodnevno su se objavljivale fotografije o ljepotama ali i apsurdima Mostara, sve u želji da nasmije pratitelje ali i podigne svijest građana te poboljša sliku grada na Neretvi. Perić je poručio da se nada kako će ovi novi autori stranice smisliti nešto novo i kreativno, a ne samo kopirati.

(bljesak.info)  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen